Inspiratie

Advies

Als u gaat verbouwen komt er veel op u af. Een deel is techniek met alle mogelijkheden en beperkingen die dat met zich meebrengt, en een deel is vorm. Vooral bij het laatste zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Wilt u weten wat er allemaal op de markt is, en hoe materialen kunnen worden gecombineerd nodigen wij u van harte uit in onze winkel. U vindt er materialen en combinaties, zowel volgens de laatste trends als bewezen klassieke stijlen.

U bent vrij om zelfstandig inspiratie op te doen in onze winkel, maar onze adviseurs zijn te aller tijde beschikbaar voor persoonlijk advies.

Trends

Ook voor een eigentijds ontwerp is het goed de laatste trends te volgen. Al was het maar om er de goede dingen uit te pikken. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en in onze showroom komen de laatste materialen en technieken prominent naar voren.

Binnenkijken

Bouwt u een nieuwe woning, of wilt u uw volledige badkamer verbouwen dan kunnen wij samen met u een ontwerp maken waarin we de ruimte (digitaal en in 3D) compleet ingericht met materialen die u in onze winkel kunt vinden. Het ontwerp blijft ons eigendom.

Heeft u interesse in het maken van een ontwerp maak dan afspraak met één van onze adviseurs. Belangrijk: Wij hebben ruim van tevoren te definitieve tekeningen of afmetingen van de te ontwerpen ruimtes nodig. 

Bekijk een voorbeeld van een ontwerp voor een van onze klanten.